*bpm reloaded

bipiem

След като близо 6 години с ivgin държахме *bpm в състояние осакатен натюрморт най-сетне решихме да го възстановим. Този път сериозно.

Странник в Гърция

Странник в Гърция
В момента изучавам снимането, без да се вдига фотоапарата. Нагласяш блендата, нагласяш сравнително висока скорост, поставяш фотоапрата през рамо и се облягаш на него. Минаваш покрай хората и снимаш. Идеално е за пазари и дестинации, където на снимките не се гледа с добро око.

Моите странни хобита: да си имам любимо нарушение

Любимо пътно нарушение

Това е любимото ми нарушение. Когато няколко егоистични водачи на моторно превозно средство, въпреки че знаят че няма да преминат, запушват пътя на напречната колона и така прецакват зелената светлина за стотици автомобили. Прецаканите, от своя страна правят други пътни нарушения, като навлизат в насрещното движение, за да заобиколят препречилите пътя им. Всичко това се случва редовно на големите столични кръстовища. Дали на КАТ им пука? Не.

По това време служителите на КАТ се занимават с едно основно нещо: да намерят по-добър участък на пътя, да свият удобно гнездо в голям храст и да дебнат някой да наруши ограничението с 10 километра в час. След което да се запознаят с него. Социални същества, но не са ли чували за Facebook?

Моите странни хобита: да правя необичайни фамилии още по-необичайни

Камелиа Капламаджиева

Необичайните фамилии ми правят особено впечатление, като обичам да ги доукрасявам. Например имам колежка Светослава Карадаиева, която на всичко отгоре много хора й викат Станислава.

Като видя име, като Капламаджиева от снимката, обичам да го добавям към името на Светослава + да добавям разни класически украшение. Ето най-напудрения вариант, до който съм стигал:

хаджи Светослава Пандурска Капламаджиева-Карадаиева, младша.

Като говорим за имена, винаги остава отворен следния въпрос: Ако жена с името Ирена Петрова, примерно, се омъжи за Петко Петров, то може ли името й да бъде Ирена Петрова-Петрова?