Топ 6 на най-зловещите играчки около мен

Покрай Калина започнах да се заглеждам по бебешки играчки и се оказа, че някои от тях са… доста противоречиви. Ето един китен Топ 6 на най-зловещите играчки около мен.


Това е Бобърът Боби. Забележете огромните криви зъби, рунтавата козина, ниското чело и впечатляващия шкембак. Наднича от една плетена лампа, която като е включена го осветява зловещо.


Това е слонът-олигофрен. Или поне така му викам. Освен, че е кривоглед и с доста старомодна техно-рейв окраска, вместо ръце той има някакви уреди за мъчение. Сигурно е бил любимото животно по време на инквизицията.


Щъркелът набит на кол. Ако имате достатъчно мръсно подсъзнание, можете да си помислите, че някой е бръкнал в дупето на бедния щъркел. Но понеже не сте такива, предлагам да приемем по-хрисимата гледна точка, че щъркелът е набит на кол. Вижте колко красиво се стича кръвта му.


Аз виждам окървавена мечка, която е изяла някакъв нещастник, който гледа уплешено от нейния търбух. В началото си мислех, че мечката е бременна, но анализът показа, че човечето вътре няма мечешки черти.


Като си говорим за мечки. Това е свиреща, мечешка глава с кука. Куката е за да си я закачаш където искаш. При условие, че няма тяло е съвсем нормално погледът й да е леко разфокусиран.


Обесените хипопотами напомнят на онази сцена от 300, в която спартанците попаднаха на опожареното от персийци село. На фона на забавна мелодийка обесените хипопотами се въртят, а Калина ги налага с ръчички. Ужас!

GNOME 2.22 и Firefox 3 beta 4

Някак между другото се появи GNOME 2.22, а днес бях приятно изненадан и с новата бета на Firefox 3. GNOME е станал още по лъскав и лесен за ползване от преди, а бетата на Firefox е вече толкова добра, че ако приставките й работеха вече щях да я препоръчвам за масово ползване в офиса.

Апропо, ползвам бетита на Firefox от бета 2 насам и бих казал, че подобренията са страхотни. И не става дума за функционалността, ами за подобрението на скоростта и управлението на паметта. Чудесен е!

И аз да се отъркам в класиката на жанра

Днес се събудих. И реших, че трябва да отида на работа.

Бях бос.

Започнах от десния крак.

Обух си чорапите.

Минах през кухнята и хванах котката. Вижте го как гледа, горкото.

След което си поиграх с него.