Късмет

В WoW го обаждам алхимик. Събирам цветенца и след това ги варя и правя разни колби и отвари. За да се направи дадена отвара, преди това трябва да съм научил рецепта, по която да я варя. Когато правя отварата има много малък шанс да направя откритие (0,01%, за да сме по точни). Откритието се състои в това, че без да имам нужда от рецепта аз научавам да правя някаква нова отвара. И тук идва странното, въпреки че шансът да се направи откритие е направо нищожен, аз направих 3 открития в рамките на 4 дни.

Истинският късмет е че се случи с така наречения Transmute (превръщане на един обект в напълно друг). Transmute мога да правя само по веднъж на 22 часа (или там някъде), докато колби мога да варя посоянно. Тоест от 4 опита – 3 открития. Късмет нали?

Ето и снимки за доказателство

Discovery
Номер 1.

Discovery
Номер 2.

Discovery
Номер 3.

По принцип си падам малко късметлия, въпреки че в реалния живот никога не съм си намирал нещо особено ценно на земята. Но това си е за друга публикация.

Game Over

От тази точка, всичко натам е само и единствено бизнес.

Солун, сега

Не знам защо, но Солун има много седемсетарски облик. Всичко има някаква патина, но пък е много чист и приятен град. В момента се намирам в сграда, в която ключовете за включване на лампите не се натискат, а се завъртат. Последно виждах такива на село.

GameStation

Как се казва детето на PlayStation и GameCube? GameStation, разбира се и прилича на недоносено PSP. Интересното е, че тази самоделка се продава в Germanos.