Government.bg е провал

Нежеланието на системните администратори на сайта на правителството (government.bg) да допуснат търсачките да го индексират си е пълен провал. Какво толкова крият?

[via yovko]

Спасете Тайсън

Спасете Тайсън

Тайсън е в беда. Не само че е мини пудел с цвят кайсия, ами взел че се загубил. Подобаващо за шампион наградата за намирането му е впечатляваща.

L-образен път

Citroen

Ако сте в колата на снимката сигурно доста ви е пораздрусало.

Дневник 5.0

Дневник

Пуснахме новия Дневник, с който официално скъсваме с имиджа на електронна версия на вестника. Сега по-скоро е обратното.

Приемам този проект доста лично – отне ми около 6 месеца да го координирам, мисля, обучавам, убеждавам, карам и т.н. Като си спомня как започнахме всичко – близо месец ходих с колело до Ivgin, за да правим дизайна, близо 20-те вътрешнофирмени защити на дизайна, десетките журналистически обучения, разговорите с търговците. Лично аз съм доволен от постигнатото и искрено се надявам, че всичкият този труд ще бъде в ползва на нашите читатели.

Всичко това, нямаше да бъде възможно без огромния труд на моите колеги от Интернет отдела и по-специално: Радо, Камен, Дел, Еленко, Петя, Анна, Ю, Теди, Наско, Ани, Тото и Вели. Без вас това нямаше да бъде възможно. Ив, благодаря че изтърпя всичките ми отсъствия 🙂

Пълен списък с промените можете да видите на специалния ни обяснителен сайт. Както казах вчера – тази година ни се очертава година за пускане на нови сайтове. Нямам търпение.