Страх


София / Младост 3 / ANNO 2010-03

И досега имам аерофобия. Обяснявам си го със страх от загубата на контрол върху собствения ми живот. Като малък, обичах да се люлея „до чук“ и след точно в този момент да скоча от люлката.

За момент все едно летиш, след което земното претегляне те преборва и те връща на земята.

3 коментара към “Страх”

 1. Здравейте,
  Един от най-наболелите проблеми в България вмомента е безконтролното подслушване. Ние предлагаме услуга, имаща за цел да Ви защити от недоброжелателите, които ще си позволят да Ви подслушват и проследяват чрез собствения Ви мобилен телефон. На нашия сайт можете да намерите информация за услугите ни и сигурността и надеждността на технологията, която използваме, а в блога ни ще намерите и много допълнителна информация, за това как действат системите за подслушване и как да се предпазваме.
  Надяваме се, че съобщението ни няма да се приеме за spam, и предварително се извиняваме ако информацията не Ви е била полезна.
  Cryptotel
  CryptotelBlog

 2. моята аерофобия се получи в следствие скачане от високо.. с леко несполучлив завършек..
  в добавка пък national geographic със своето air crash investigation направиха летенето със самолет – кошмар.. :[

 3. Cryptotel, честно не разбрах какво прави тази информация под тази публикация. Хайде аз ровя за инфо за подслушватели и така се натъкнах на вас ама редовните читатели на блога какво общо имат с подслушването?!?!

Leave a Reply