До Враца-Роман и назад

Може и да не ми личи, но напоследък водя доста активен живот. Активен дори и за моите стандарти. Работя на две места, допълнително имам няколко външни проекта и за капак съм се вманиачил до болестно състояние в компютърна игра. Та най-сетне намерих време да изтегля снимките от последното ни пътуване с Деси. Този път беше до домът за деца лишени от родителски грижи в град Роман. Преди месец на път за този дом се катастрофирахме. Този път пробвахме да го достигнем с влак и успяхме 🙂 Самото пътуване с влак си е цяло пътешествие, но това е изцяло друга тема.

Ето и част от снимките, които направих.


Снимката е от търговската улица в Роман. Търговията не е много напрегната.


Култова реклама на боза. Патетата Дюи, Луи и Хюи са намерили древно съкровище. Интересното, е че те не обръщат внимание на златото, а налитат на шишетата с боза. Бидейки въоръжен с познанието, че бозата е краткотраен продукт просто не искам да си представя как са се посрали горките патета. Дисни дали са разрешили?


Надписите на тази сергия са също жестоки. Fast food – the taste of the new time. Това магазинче си е истинска реликва от времената след комунизма, когато всички ново и западно беше обгърнато от разбираема аура на привлекателност.


Фурната, в този умиращ и консервативен град, се рекламира от нещо като порно-звезда.


До сега не бях виждал плакат за футболен мач, но ми се стори много интересен.


Каруците си фучаха, а конете си дрискаха 🙂


Без коментар.


МВР – лидер в борбата с корупцията. Това 100% е измислено от някой стажант рекламист. Все едно МВР е някаква фирма и е повела в своя бранш. Ако МВР не е лидер в борбата с корупцията – то кой друг?


Манекен в равностойно положение. 😉 с намигване към Еленко. По-равностойно от това не може да има. Така равно си стои 🙂


Който и да са го продавали – беше си заминал, а клетката празна.