Бебче

Една от приятелките на Ивелина си има детенце. Това е чудесно и ражда чудесни разговори между мен и Ивелина относно наше собствено детенце. Този пост ще е за него и принципите, с които искам да го отгледам. Изхвърлих се, по-скоро за един от принципите за неговото отглеждане.

Този принцип е: Детето ни ще бъде възпитано да бъде честно и да решава проблемите си без подкупи. Следователно детето ни не може да се роди чрез подкуп на лекар, който да го обгрижва. Истински се забавлявам с тази публикация, защото само за миг си представям, как този блог ще издържи още поне 20 години и как някой ден моят син или дъщеря ще чете моите мисли. Забавно е нали? Хей, сине/дъще ако четеш това след 20 години или повече и поради една или друга причина ни се сърдиш за нещо – обади ни се да поговорим. Машина на времето един вид.

Обратно към темата. След като много приятели ми докладват за отвратителното поведение на лекарите, особено акушери и хирурзи, за гнусния начин по който изнудвал болните хора, независимо, че те са си платили социалните осигуровки – аз не мога да съм част от тази помия. Детето ми ще се роди въпреки грижите на някой самозабравил се търговец на човешки живот, въпреки мазните му пръсти. Обясних на Ивелина, че ако някой ми поиска 650 лева, за да си свърши работата ние ще му откажем. Ако някой ни застави сами да израждаме детето ни, както се случи с една моя приятелка, понеже отказала подкуп на акушерката, ще го си родим детето сами, но няма да платим. След което аз лично ще намеря въпросната акушерка и ще й смачкам капачките на коленете с метален прът. Напълно съм способен на това и всеки, който си позволява да ме изнудва за живота на детето ми или пък за моя ще страда.

Положението, в което се намираме в момента го дължим само на себе си. Ако търпим подобни гадости, те никога няма да престанат и нашето общество ще е пълно със задници и противни хора. Всички развити общества са се родили в много кръв и бой, докато се превърнат в това, което са.

Егати паура.