Проблеми с гърба и врата

Преди около две седмици се изтърсих по едни стълби и ми се обадиха старите болки от катастрофата. Пия разни лекарства (5 на брой), но имам големи грижи да стоя прав и да работя. Вчера ми се наложи да стоя прав около 6 часа, преди можех да изкарам няколко дни прав по тренинги, но вчера не едвам издържах около 6 часа активна дейност.

Явно идва края на кариерата като тренер.

6 коментара към “Проблеми с гърба и врата”

 1. Владо,
  аз имах постоянни проблеми с гръбнака и шийните прешлени (схващания), колената (едното е оперирано), които се решиха за около 6 месеца – с много спорт. На практика всеки ден тренирам по 60 минути.
  Пробвал съм какви ли не лекарства – не помогна.

 2. Не се отказвай толкова лесно, пробвай освне с лекарства с рехабилитация или упражнения с подходяща пограма за възстановяване.

 3. първо, иди на невролог
  направи си снимка на гръбнака
  тогава ще знаеш как да се възстановиш.

 4. От 2 години ме мъчат болки в гарба и врата,ходих каде ли не,нищо не помогна.Сега от 2 месеца правя упражнения в домашни условия с гирички от2кг.още не е минала болката напълно,но има резултат.

 5. от около 8 месеца имам проблеми с грабнака-преди няколко дни разбрах от снимката която напражих,че имам истриване на два от дисковете а може би и на самите прешлени-немога точно да коментирам но факт от тешка физияеска работа и за десерт милите ми щанги и + всичко останало.на 26 години сам.сега ще провеждам корс на лечение от 90 дни със таблетки за укрепжане или подпомагане произжодството на хруштялна тъкан.МОЛЯ ако има някои по запознат с проблема нека се искаже или даде съвет

Leave a Reply