World of Warcraft

лика-прилика

От около седмица и половина играя на WOW, но все още не мога съвсем да му свикна. В някои отношения е доста по-проста от Lineage II, а в други излишно усложнена. Визуално разликата е като Wolfenstain 3D и Doom – в полза на Lineage II.

Положително впечатление ми прави отношението между хората. Имайки предвид, че идвам от пиратски сървър на Lineage, където всеки се опитва да те измами, напсува, убие, ограби и прецака, в WOW заварих едни твърде възпитани хора, които си махат, помагат и разказват шегички. Каквото и да правя, все някакъв нетикет не спазвам и едвам се контролирам да се държа според установените правила.

Пример: в Lineage като падне нещо на земята – всички се втурват да го приберат и първият печели. В WOW като падне нещо интересно, хората се събират и си викат, хм, хайде да хвърляме зарове и който хвърли най-много – печели. Представяш ли си!

Редактирано: А най-забавното е какви „мъжки“ професии си избрах – шивашка промишленост и билкарство. Сега като видя цветенце в гората търча да го обера, иначе като съм сам в града се занимавам да шия и продавам роби и гащи.

13 коментара към “World of Warcraft”

 1. Oстава въпросът струва ли си да играеш игра, в която шиеш гащи виртуално….

  Но за онлайн ерпегетата скоро ще понапиша нещо, надявам се да ме обориш, след като си фен 🙂

 2. Шиеш и продаваш роби и гащи?

  Хаха, това е добро 🙂

  Приятна игра ти пожелавам 🙂

 3. Значи шиенето и продаването на гащи си е пълна загуба на време 🙂 Препоръчвам ти ризите. Много се търсят, защото от никъде на падат даром. А всеки би иска да има някоя fancy ризка или официален фрак с червена роза ;), нали все пак сме цивилизовано общество.

 4. Добре дошъл 🙂

  На кой realm играеш?

 5. @Komrade – Mazrigoz или нещо такова 🙂
  @Ани – master! 🙂
  @Longanlon – ти играл ли си нещо сериозно?

 6. Геймър съм откакто се помня (наскоро преиграх каратеката:)), а три месеца блъсках Lineage преди да се осъзная.

 7. Eх, защо отново си я почнал, все чакам деня когато ще се решиш да играеш Линеаджето на официалните и да видиш каква голяма разлика има от пиратските сървъри на които постоянно играеш.

  Сега Warcraft-а под OSX ли го играеш?

 8. kldn, най-после ми се отвори възможност да ти кажа – имаш страхотно чувство за хумор 😀

 9. абе хора ко си губите жремето сас ерпегета земета ена стратегиика 🙂 😉 🙂

 10. Абе WOW смърди.Няма една фънак дето да е хубава.Е за Тва играя Lineage

 11. не е вярно , пиратските сървъри са такива каквито казваш . 🙂

Leave a Reply