Нова заглавка

…така де, хедър. Не, че този не става, но определено искам да го разнообразя малко. И понеже преди години се отказах да се правя на дизайнер имам нужда от дизайнерска помощ. Желанието ми е да се използва снимката по-долу:

(За да изтеглите голямото изображение, натиснете върху снимката по-горе)

Снимката е направена в Намибия, по пътя към Окаханя. Движим се в препълнен автобус, а аз съм седнал до водача на автомобила и правя снимки в движение. На снимката си личи счупеното стъкло на автобуса, което допълнително осложнява нещата.

Снимката е до голяма степен олицетворява този блог. От една страна е снимана в друга държава, но пък в невероятно предвидима атмосфера. Уж животът ми е „интересен“, а всъщност е доста праволинеен и еднопосочен. Общо взето, това е мотивацията за нейния избор.
Бих искал бъдещия хедър да има заоблени ъгли като текущия, може да бъде някакъв колаж или каквото считате за добре. Надписът „Kaladan“ си го правя сам с html и не трябва да бъде включен.

Ще съм много благодарен на всеки, който ми направи хедър, но ще си избера един и ще го ползвам няколко години. Предложенията пращайте на kaladan at gmail dot com .

4 коментара към “Нова заглавка”

  1. Аз предложение за хедър няма да изпратя, но държа да отбележа, че съм влюбен в облаците на Намибия. Всички снимки по списания, интернет, видео материали и прочие свързани с Намибия са били съпроводени с красиви, купести, пухкави облаци..

  2. … каквито, ако се загледаш, си имаме същите и у нас при умерен вятър.

  3. не знам как ще стане стане нов хедър от старата снимка, някой може да „изсере“ отгоре няколко „дизайнерски елемента“ и да стане „по-шаренkо“, но от гледна точка на целия сайт няма да има съществена промяна.

    дай им на хората други снимки и повече свобода на действие, само така има шанс да се получи нещо смислено като визия…

  4. Амин. 🙂

    Сега сериозно – прав си, но в Намибия е закон да са такива. Поне с таквоа впечатление съм останал.

Leave a Reply