Следващата версия на Блогосфера

Към първо число се задава следващата версия на Дневник, а това означава, че Блогосфера също ще получи грижи. Новото този път ще бъде промяната на двигателя зад нея, като това ще реши проблема с грешното интерпретиране на датите. Няма да има сериозни визуални промени.

Моментът е подходящ за добавяне на нови блогове – ако се сещате за някой интересен блог – пратете ни го на blogosfera@economedia.bg за да го погледнем.

Бутон за Блогосфера

6 коментара към “Следващата версия на Блогосфера”

  1. Хм,аз тука се колебая малко.От една страна смятам,че блогът на Орлин http://orlinal.blogspot.com/ ще е чудесно да попадне в блогосферата,от друга обаче на сам убеден, че той иска да влезе там…Все пак,защо не видиш този блог и ако имаш време да попиташ автора му?Щото наистина пише много интересни статии които с удоволствие чета на най-различна тематика и сугруно на много хора ще им е интересно.

  2. Ако може да се намали „покритието“ с Мегафон ще да е добре – в момента е към 80 % според мен 🙁

  3. Заповядайте, ако имате време и енергия за разжглеждане. Двама мои задочни приятели (познавам ги само от интернет) имат feed в „Блогосфера“ на „Дневник“, беше ми приятно да ги открия по този начин – въобще не подозирах, че пишат блогове вече. Преди да попадна на вашия агрегатор знаех само за блога на доц. Нели Огнянова… Истината е, че заради нея започнах редовно да преглеждам „Блогосфера“ и намерих доста умни млади хора там, които имат какво да кажат.

  4. Лично мен Емин Бей ме забавлява напоследък и той е едва ли не единствения български блог, който съм добавил към четеца си:
    http://eminbei.blogspot.com/

Leave a Reply