Телефонна любов

За последните 6 месеца Ивелина беше цел на около 5 телефонни тормоза. Което прави почти по един на месец. Знаете за какво говоря. Някой те клипва постоянно, в неприятни часове, докато не му се обадиш и тогава започва да ти се лензи и да ти се смее.С 3 от тези „терориста“ се разправих аз. От тяхна гледна точка не е много умно да ядосват някой, който тежи 120 кила и е достатъчно луд да ги намери и поговори с тях.

До момента съм попадал на следните типажи:
1. Дечица, които няма какво да правят и намират за изключително забавно да те тормозят
2. Извратеняци на наша възраст, които си избират някаква жертва (за предпочитане жена) и започват да заплашват и отварят.

Реакцията ми винаги е била следната. Ивелина спира да им се обажда от нейния телефон, вместо това те получават обаждане от моя. Реакциите са следните:
1. Казват ми че имам грешка и че не са ме търсили;
2. Казват че не ме чуват и се смеят, връзката била лоша;
3. Започват да ми крещят и да ме питат кой съм аз и кой е дал телефонът им.

До тук с цивилизованата част. Обикновено след като мине този нормален разговор, те не спират. Следователно трябва да се направи нещо по-сериозно. Засега се отказвам да подавам оплакване и преминавам към заплахи от моя страна. Имам 2 любими:

1. „Ако ми се обадиш още веднъж, ще те намеря и ще ти счупя капачките на коленете.“ В 90% от случаите не се обаждат повече.
2. „Ако ми се обадиш още веднъж, ще те намеря и ще ти завра телефона в задника, след което ще ти се обаждам докато не хванеш рак на ануса.“ Когато хлапето чуе нещо такова то трябва да си отговори на няколко въпроса – този дали наистина е толкова луд? какво е анус? и тн. Тоест замисля се и решава, че не си струва да се занимава с мен.

Трябва да проверя дали телефонът ми поддържа и „shit list“, така че ако продължат да се обаждат да мога да ги игнорирам. Поуката в цялата история, е че не трябва да тормозиш произволни хора, защото не знаеш на кого ще попаднеш. Винаги има по-злобни или по-страшни от теб. Или поне като такива ще се покажат.

Един коментар към “Телефонна любов”

  1. най-странното е, че докато бях на Глобул за 2 години имах само 2-3 такива случая на gsm тормоз. За сметка на това като минах на Мтел – за два месеца вече имам 2. на месец по веднъж някой се пресеща за мен. може би хлапетата разсъждават, че като се обаждат на мтелски номер го набутват повече, знам ли.

Коментарите са изключени.