Motorazr 2 v8

Motorazr 2 v8

Накратко: „Това е един зъл (badass, лошодуп) телефон“. Важната дума е телефон, защото самото устройство все още прилича повече на телефон, от колкото на PDA.

Плюсовете

– изглежда яко и лъщи :);
– тънък е;
– сравнителен лек е;
– има някакъв филтър, който блокира фоновия шум около теб и поради това те чуват по-добре;
– има добра камера;
– вграденият софтуер е сравнително приличен и лесен за ползване;
– понеже има форма на мида, не се налага да се заключва клавиатурата;
– двустранен екран, който позволява да се оперира с телефона, когато е затворен;
– операционна система базирана на Linux.

Минусите

– много лесно се цапа;
– батерията държи по-малко от обещаното (държи около седмица);
– няма слот за допълнително памет, което не е чак такава драма, защото половин гигабайт не се пълнят лесно;
– usb входът на телефона е различен от този на предишната ми Моторола, което значи че сега трябва да мъкна два кабела;

Ревюта на други хора…

9 коментара към “Motorazr 2 v8”

 1. вече си го купил или мислиш?
  като бивш собственик на 2 clip-телефона си позволявам да изтъкна още един недостатък: „пантичките“ които държат двете части на телефона са много капризни и лесно се чупят. създават големи проблеми на такива хамали като мен, които изпускат телефона си на земята поне 3 пъти на ден.

 2. плюс е че е с linux базираната os на motorola. за щастие. паметта наистина е сериозен минус – един microSDHC слот да бяха сложили…

  не знам обаче дали ще им помогне да се измъкнат от блатото в което са затънали от доста времe и в което затъват все по-дълбоко. тръгнали са по пътя на palm.

 3. Ааа, закупих го. Смятай какъв пост съм написал, а съм забравил да кажа, че го взех 🙁 Май ще трябва да започна да пиша по-често.

 4. Сега го прати на Моторола линка да ти дадат 2-3 манекенки и да правите презентации за различните приложения… Може и да стане…?

 5. преди няколко седмици ходих на представянето му в „червило“. за разлика от други събития това беше доста добре – нямаше никакви излишни и тъпи обяснения от хора, които си нямат и идея за какво говорят. вместо това малко танци от „арабеск“, кетъринг от red devil и томбола за три телефона.
  🙂

 6. @ Каладан – иска ми се 🙂 да е от личен опит. Давам само селско-съседски акъл. Ако ти (един е в оригинал) успееш значи и аз (всички) ще могат…

  Радвам се, че почна да пишеш по-редовно

 7. Петков поздравления, Motorola ме радват със V серията си.

  Аз като поддръжник на тезата че един телефон трябва да служи само за говорене, а за другите работи си има фотоапарати и компютри тука може да склоня и да стана отново потребител на Моторола. Преди 6 години когато бях ученик бях първото гъзе с мобилен телефон в даскалото, който побираше цялата сим карта – в смисъл заедно с онази част дето прилича на кредитна карта. Търсил съм модела в Интернет и така не успях да го открия, в момента този телефон явно се брои антика. Веднъж като изпадна от джоба ми на земята в час и уплаших целия клас.

Leave a Reply