До Бургас

Преди около 4 часа пристигнахме в Бургас – първата стъпка към острова. Планът е утре сутринта да посрещна няколко чужденци на ЖП гарата и да се изстреляме към лодката на Душан. Самото пътуване до Бургас беше много приятно, а пичовете от BioMed си заслужават парите. Сашо Шопов се оказа добър събеседник, като се изключи, че ние двамата бяхме дебелаците, а ни бяха настанили един до друг, та имаше интимни моменти. Ростислав през целия път беше увесил нос, все едно го водим на заколение или пък влиза в казармата. Със сигурност ще се оправи като пристигне.

Последните няколко дни все едно бях учителка в детска градина. Всеки мрънкаше, задаваше въпроси и тн. Не че го приемам лично, но и на мен ми писва. И без това от месеци слушам, наистина глупави и на места снобски изказвания на приятели относно „островът“ и предполагам чашата преля. Когато чашата прелее – никак не съм забавен. До тук с лошите неща.

В момента повечето от мрънкалата са на острова и докладваха, че не било никак лошо и вече се логвали в Lineage 2. Винаги така става.

След малко излизам с родителите на Ивелина на вечерна разходка, времето е чудесно, багажът е готов. Утре започваме. Ще има снимки, обещавам.