Моите странни хобита: да режа предмети наум с език

Точно така… докато пътувам с влак или рейс си представям как отрязвам различни дървета и знаци със замахване на езика. Технически погледнато не ги отрязвам с език, ами най-често с нещо като лазерен меч (но доста по-мощен от този в Star Wars).

Горното действие мога да го правя с часове, като най-интересното е като се минава в рядка гора или населено място, защото тогава предметите за рязане са много и често.

5 коментара към “Моите странни хобита: да режа предмети наум с език”

 1. тренираш, а?

  след време ше може даже да връзваш на възел дръжки от череши, ако си я спомняш шерелин фен в тоя филм

 2. Ха, и аз така! Но не с език а някаква много въображаема брадва/коса. Не че прави кеф, но е зарибяващо.

  Това много хора го имат май. За подобно нещо дискутират Дийн Мориарти и разказвача в уникалната „По пътя“ на Джак Керуак. Препоръчвам, шашнах се като прочетох.

 3. Моите хобита са доста по нормални. Примерно, докато слушам безинтересен разговор се старая да игнорирам факта, че знам какво е метафора. Разговорът става много по-интересен, като му се е „пръснала главата от работа“, „работя като робиня“, „върви по ръба“… не знам успях ли да илюстрирам моето странно хоби, но определено се забавлявам доста с него и успявам да видя не само детайли, а и глобалната картинка. 🙂

 4. @и.е.станков: и аз имам същото желание от малка…
  макар, че напоследък не съм се сещала за него.

 5. При мен езика просто го ползвам за да извършвам движение, но и аз си представям някакъв голям, остър предмет който преминава през стълбовете и дърветата без никакви проблеми.

  Дори се оптитвам да си представя къде точно би паднало дървото и прочее.

Leave a Reply