Емоционален мениджмънт на един Интуитивно-логически екстраверт (ирационален)

kldn in pixels

Определено трябва да се запиша на курс за „емоционален мениджмънт“. Работата под натиск и стрес определено води до емоционално влакче на ужасите – бърза смяна на настроенията, прегаряния, драми и прочее.

Определено ще положа повече усилия за овладяване на емоциите си, защото емоциите ми влияят на много хора (колеги основно), а това се връща при мен. Според Ivgin аз съм „Интуитивно-логически екстраверт (ирационален), а част от профила на този тип хора е:

Презареждане. Има нужда от постоянен емоционален ентусиазъм и плам. Затова му трябва непрекъснато сетивно и емоционално „зареждане“. Не е способен да се „зарежда“ сам, така че силно зависи от обкръжението си. Ако никой не го захранва с впечатления и позитивни емоции (най-добре го прави дуалът му – Дюма), става меланхоличен, губи желание за работа и вкус към живота. Понякога вместо с един дуал контактува с голям брой приятели, развива обществени дейности, създава клубове или научни школи.“

Тоест, ако аз се поддавам на лошите си емоции и ги прехвърлям на хората около мен – това ще ми се връща, защото съм зависим от тях (за да ме вдигат).

Pwnd. Точка.

Един коментар към “Емоционален мениджмънт на един Интуитивно-логически екстраверт (ирационален)”

  1. истната е в разнообразието и пълното откъсване – умствено, психическо и физическо – това сочи моят опит. Всяка седмица – доста трудно наистина, но много необходимо.

Leave a Reply