Търсим си Web Artist

Web Artist

Колегите от Кариери.бг доста са се забавлявали, докато са правили този видео-клип, в който търсим „Web Artist“. Какво е „Web Artist“? Просто натиснете върху картинката, горе и ще разберете.

P.S.
След тази обява за работа, вече съм напълно убеден че видео-обявите за работа имат бъдеще. Просто им трябва интересен сценарий и умни хора, които да ги правят.

P.S.2

Обявата в HD формат може да бъде видяна тук: http://www.vimeo.com/1722508

13 коментара към “Търсим си Web Artist”

 1. „вече съм напълно убеден че видео-обявите за работа имат бъдеще“

  и аз съм убеден в същото 🙂

  да бяхте намерили и споменатите хора и сценарий, щеше да стане хубаво клипче 😉

 2. честно казано, не съм убедена, че от клипа се разбира какво търсите.

 3. @Longanlon

  И все пак нещо не ти ли хареса във видеото?

  Дай малко обратна връзка от вида „сандвич“ – малко лошо – малко добро – малко лошо. Са не може всичко винаги да е лошо… Щото иначе почвам да очаквам само лошо от теб, а това не е интересно.

  Сигурен съм, че можеш повече и с добро 😉

  Редактирано: Добавям адресат в началото на коментара.

 4. Идейно е, малко доста тъмно и в началото не се разчита CS и после XHTML-а е размазан, ама идеята е, че ако човека е web artist ще разбере какво пише и че за него става въпрос. 🙂 Абе хубаво е – повече светлина другия път.
  А longalon си е смотаняк, не му се връзвай.

 5. владо, видеото е супер. но ти едва ли искаш да чуеш само това 🙂
  забавно е, което вероятно е било цел. атрактивно е, вероятно и това е било цел. мооооже да се каже иновативно (зависи колко такива неща си гледал преди това :)).
  и пак казвам, според мен основната цел „реципиента да разбере безгрижно за какво иде реч“ или ще се достигне трудно, или изобщо.

  иначе, малко встрани, аз не бих очаквала от хората нито добро, нито лошо, разочароващо е ;).

 6. @j. – ъъъ горният ми коментар беше по повод на коментара на Longanlon 🙂 Явно докато съм му писал отговор, ти си вкарала твоя коментар…

  Ще почна и за първи отговор да ползвам @ime, за да не се получават такива неща…

 7. хм, причината да не ми хареса, може би е, че… аз не съм вашия човек – т.е. web artist. отчитам факта, че това може да е много специфично таргетирана рекама, предназначена да привлече вниманието на хора, за вкусовете на които аз си нямам и идея. от тая гледна точка, аз няма как да критикувам качествата й.

  позволих си шегата по-горе, защото на мен клипчето ми изглежда така – разни пластелинчета се въртят, хоп – надпис „търсим си уеб артист“. уау, затънахме в концептуалност. какво казва за вашата фирма клипчето? а какво казва за човека, когото търсите? аз не разбрах, дано бъдещият ви уеб артист е разбрал 🙂

 8. @Longanlon – да, мерси. Мисля, че си прав, че не казваме достатъчно за себе си. Предполагам са искали (екипа дето го е правил) да бъде възможно най-късо или пък предполагат, че всички ни знаят. Ще ги питам.

 9. Аз съм графичен дизайнер. Видях рекламата, изкефи ме, разбрах веднага за какво става дума.

  **** ***** **, докога всеки ще се изказва за всичко?!

 10. @ivgin – …докато няма цензура!

  На мен също не ми хареса – твърде много заемки има….

 11. приятна е рекламата, но със спомената заплата (мин-макс) ще събере повечко кандидатури. дизайнерите доста ни мързи да кандидатстваме и да ходим по неясни интервюта

Вашият коментар