Wet_User

Както разбирате от заглавието, премеждието за днес беше страовитата морска буря, която ни връхлетя. Но за това по-късно. Днес беше първият ден от конференцията и на острова се говореше предимно за пиратството и свободното съдържание. Имаше няколко малки спорове, но всичко мина без сбивания.

Кучето на острова не хареса факта, че Наско и Пешо вадеха някаква лодка от водата и реши да пробва зъбите върху единия крак на Наско. Одраска го леко и според мен ще се размине без особени затруднения.

Днес приготвих около 50 кебапчета. Или поне толкова ми се видяха. От мен да знаете, че Ramstain помага адски в подобна ситуация. Тъкмо привършвах последната проция, когато ни удари бурята. Настана паника като след нападение на Хитлеровите войски, като всеки се хвърли да спасява тоновете техника разпръсната наоколо. Най-потърпевши бяха хората с палатки, но за щастие основната група палаткаджии бяха вдигнали платната и бяха заминали на парти. Носи се слух, че Петко проявил серия от геройства като търкалял маси и запушвал врати, но те все още не са потвърдени.

В интерес на истината апокалипсиса не успя да прекъсне връзката към интернет и голяма част от хората просто си разглеждаха страници, докато други препускаха да си спасяват имуществото. Когато пристигнах в нашата стая – компютърът ми беше невредим, като до него капеше вода. Един път и аз да имам късмет. Засега единствените жертви бяха дадени от румънска страна, в лицето на един намокрен апарат.

Имам си нова тениска с надпис – GNOME на гръцки! Подари ми я гръцкия преводач. С Калоян намерихме време да поработим върху Trac-а на проекта, като оправихме голяма част от модулите, които бяха ничии и сега назначаването на докладваните грешки ще бъде доста по-адекватно.

PS. Wet_User беше измисляно от Косьо/pbpm, в пристъп на деструктивна еуфория.

Един коментар към “Wet_User”

  1. Pingback: Анонимен

Коментарите са изключени.