Дебелите не могат да скачат

Надя

след което следва

Колко ли щеше да продължи разговора, ако бях казал, че съм женен и с дете? 🙂

P.S.
Важно уточнение, тя ме заговаря, а не аз.

11 коментара към “Дебелите не могат да скачат”

 1. Важното уточнение е за пред половинката, а? 🙂

 2. ако беше почнал с „женен съм и с дете“ без дебел, можеше и да те огрее. 🙂

 3. и на мен ми се случва странни хора да ме заговарят. когато имам време провеждам ‘разговор’, иначе въпросът „познаваме ли се?“ обикновено ги плаши и не пишат повече.

 4. Хахаха, много забавно. Както казват в една относително нова реклама на cola light – само аз съм аз, хаха. Но е готино, че само ти си ти. NADIA да му мисли. :)))

 5. Аз съм ограничила хората, които не са ми в контакт листата на Скайп, та не могат да ме заговарят разни случайни хора – препоръчвам ти го. Така няма да ти се налага да се сблъскваш с плиткоумни същества 🙂

 6. Разбирам.Ако си влязъл за разговор интернета е мястото.Какво значение има кой как изглежда.Тук можеш да говориш със всеки и да го баннеш когато си поискаш, това е мястото на душите, телата са навън.Недоумявам!Просто е влязла да си търси мъж, а не събеседник.Аз обичам да Комуникирирам с интелигентни хора.Тук са ми интересни разговорите.Нищо повече.А относно скайпа-винаги можеш да прекратиш разговора, номожеш и много да изпуснеш.Интересните разговори са много ценни.Всички знаем, че в интернет повечето хора са много искрени и се водят много интересни и поучителни разговори.Понякога губим, без да дадем възможност на шанса да се насладим не нещо изключително.

 7. извинявай, пак чета тук.Казваш, че тя първа те заговаря, а всъщност първо ти и казваш здрасти и после тя ти казва здрасти-освен това, след като казваш, че си „дебел“/коено не виждам за кого и по такъв начин може да е проблем това, освен на някакви марулки/, тя не реагира лошо, нито пък казва нещо лошо.Та в този смисъл не виждам нищо нередно до тук в разговора.Хората реагират, но са чели с преднамереност, аз смятам, че разговора е нормален.Освен това знаеш, че не може жената от първите реплики , които разменяте да ти мята някакви комплименти.Веднага олеква.

 8. @Елка – тя ме добави в Skype, а не аз нея (това е заговаряне за мен). След като я одобрих – написах „zdr“ в отговор на нейната молба за добавяне. След което проведохме „разговора“ и тя веднага изчезна от Skype.

 9. привет!нещата сега са ясни.Съжалявам, че се налагаше това уточнение.Приятно!

 10. на такива, които ми искат снимка директно казвам, че че съм грозен и нямам пари за телефон с фотоапарат
  разговора замира внезапно

Leave a Reply