Астор – носител на Оскар?

Астор и Оскар.

Доколкото разбирам Астор има Оскар за магическо изкуство и новината е от преди 25 години. Някой хитър PR е преценил, че понеже никой не си спомня случката, то тя може да бъде представена като новина. Кратко търсене в Google показва, че напоследък Астор се брандира като носител на Оскар.

Въпросът е това „онзи“ Оскар ли е?

5 коментара към “Астор – носител на Оскар?”

 1. И на мен ми направи впечатление това за Оскара, но така и не открих нищо по въпроса. Между другото, и „дизайнът“ на плаката е като от 1983, личи си че са искали да минат тънко. 🙂

 2. @Георги – „дизайнът“ е чутовен. Сигурно са го правили на Word 😉

 3. До колкото знам има Оскар за „сваляне“ на главата си. Сигурно и този номер ще прави…

 4. Абе умници,
  Оскар си е Оскар. Награда присъдена в Америка на българин преди 25 години има много по-висока цена от награда присъдена сега. Той е първият от източна Европа са тази награда.
  И не е за номера със свалянето на главата, той не е негов патент, той просто го прави след като и други преди него са го правили. Явно е , че не сте запознати с творчеството на този артист, но това не Ви дава правото бълвате ла*на по въпроса. Явно е, че не сте запознати и с това как се печели такава награда, затова си затваряйте плювалниците.
  Астор е ВЕЛИК артист. Това което той е постигнал с двете си ръце в дългата си творческа кариера е мечта на милиарди хора.
  Лукови глави не смейте да оценявате хора по-достойни от вас, това вече е сторено в Америка.
  Астор е велик човек. Отворен към хората, харизматичен… Той не е създаден чрез рекламата на медиите, а медиите го търсят да си правят реклама.
  Замълчете….
  Поклонете се!

 5. мен Астор е ВЕЛИК така ли ? Беше ли на концерта днес?
  Пълна боза , само дето взе парите на 4000 души и разочарова 2000 дрца .
  Просто нямам думи пълна БОЗА беше

Leave a Reply