Коел

Приятно съм изненадан от този доставчик на Интернет. Още от разговорите ми с тях по телефона си пролича, че не са типичен LAN доставчик, а явно са филиал на голяма фирма. Самият факт, че мадамата, която беше поставена да говори на телефона успя да отговори на почти всички мои технически въпроси ме впечатли.
След като отговори на въпросите, насрочи инсталация за следващия ден и когато хората закъсняха за срещата представители на доставчика ми се обадиха сами да ми кажат, че ще закъснеят с 30 минути!!!

За 30 лева ти дават чудесни скорости, сигурна комуникация с техния сървър (вече няма да спичам като си проверявам пощата, не ми ограничават броя на връзки в секунда, нямам трафик, мога да им плащам по Интернет, мога да си връзвам други машини, ще имам и реален IP адрес. Черешката на тортата се оказа, че те не пускат кабел, който да виси и да влиза през прозореца, ами ти прокарват кабел, през шахтата за кабелната телевизия и по този начин ми спестиха възможността да пробия дограмата. Самата инсталация я прави отделна фирма, която се занимава специално с окабеляването и успя да прокара кабела зад всякакви секции и проби само 2 дупки. Доволен съм!