Втори сезон на подкаста Говори ѝнтернет

С Еленко повече от година правим подкаста Говори ѝнтернет, който само преди седмица навлезе във втория си сезон. През втори сезон ще се случат:

  • повече живи записи;
  • патроните ни ще започнат да ни помагат с продуцирането на епизодите
  • имаме две нови рубрики – „експлейнарът на бойчев“ и „бабълбрейкърс“.

Ако досега не сте ни слушали не почвайте от първите епизоди, ами почнете направо от последния. Всеки епизод е сам за себе си и колкото по-назад отивате във времето, толкова по-смотано става качеството на звука, защото ни отне време да се научим как да записваме.

*bpm reloaded

bipiem

След като близо 6 години с ivgin държахме *bpm в състояние осакатен натюрморт най-сетне решихме да го възстановим. Този път сериозно.

Странник в Гърция

Странник в Гърция
В момента изучавам снимането, без да се вдига фотоапарата. Нагласяш блендата, нагласяш сравнително висока скорост, поставяш фотоапрата през рамо и се облягаш на него. Минаваш покрай хората и снимаш. Идеално е за пазари и дестинации, където на снимките не се гледа с добро око.

Моите странни хобита: да си имам любимо нарушение

Любимо пътно нарушение

Това е любимото ми нарушение. Когато няколко егоистични водачи на моторно превозно средство, въпреки че знаят че няма да преминат, запушват пътя на напречната колона и така прецакват зелената светлина за стотици автомобили. Прецаканите, от своя страна правят други пътни нарушения, като навлизат в насрещното движение, за да заобиколят препречилите пътя им. Всичко това се случва редовно на големите столични кръстовища. Дали на КАТ им пука? Не.

По това време служителите на КАТ се занимават с едно основно нещо: да намерят по-добър участък на пътя, да свият удобно гнездо в голям храст и да дебнат някой да наруши ограничението с 10 километра в час. След което да се запознаят с него. Социални същества, но не са ли чували за Facebook?