Здравословно

Този уикенд го прекарах доста спортно и здравословно. В събота тичах около 1 километър, а след това ходихме на боулинг с Пешо, Наско и Любо. Боулингът е доста интересен спорт, който въпреки всичко успява да те умори.

Днес ходихме във фитнеса на Малеева. Имам безплатна карта и като цяло си струва. Единственият разход е за таксито до там и обратно. Там отново тичах и започнах да правя упражнения за корем и крака. След това се плацикахме в басейнче и направихме една сауна. Беше приятно.

В интерес на истината тичането по изоставения път до нас е доста по-интересно и някак си ми позволява да се вглъбя и изцяло да забравя какво точно правя. Тогава ми остава време да мисля и общо взето голяма част от идеите, които генерирам или пък решенията на проблемите се раждат тогава. Човек остава сам със себе си и времето наистина лети бързо.

Един от тези моменти

Имал съм няколко момента в живота, когато имам усещането, че всичко се развива добре и правилно. Това винаги е съпроводено с големи промени в личен план и в професионален. Сега изживявам именно такъв момент.

Коментарите

Сега открих, че нямам коментари към темата за снимките на консулството на Исландия, защото съм пуснал някакви диви модерации и простотии. Извинявам се на всички, че задържах коментарите им до сега и Ви благодаря, че сте написали толкова дълги коментари. Мерси!