Бебе

Ще ставам баща!

След един месец.

Два месеца.

Три месеца. Прилича на баща си по обем 😉

Вибромания

Не, не става дума за вибратори. От няколко дена ползвам мобилния ми телефон само и единствено в режим вибрация и съм доволен. Не издава излишни звуци, не привлича излишно внимание. Тихо бръмчи и това е. Ще ми се повече хора да го пробват.

World of Warcraft

лика-прилика

От около седмица и половина играя на WOW, но все още не мога съвсем да му свикна. В някои отношения е доста по-проста от Lineage II, а в други излишно усложнена. Визуално разликата е като Wolfenstain 3D и Doom – в полза на Lineage II.

Положително впечатление ми прави отношението между хората. Имайки предвид, че идвам от пиратски сървър на Lineage, където всеки се опитва да те измами, напсува, убие, ограби и прецака, в WOW заварих едни твърде възпитани хора, които си махат, помагат и разказват шегички. Каквото и да правя, все някакъв нетикет не спазвам и едвам се контролирам да се държа според установените правила.

Пример: в Lineage като падне нещо на земята – всички се втурват да го приберат и първият печели. В WOW като падне нещо интересно, хората се събират и си викат, хм, хайде да хвърляме зарове и който хвърли най-много – печели. Представяш ли си!

Редактирано: А най-забавното е какви „мъжки“ професии си избрах – шивашка промишленост и билкарство. Сега като видя цветенце в гората търча да го обера, иначе като съм сам в града се занимавам да шия и продавам роби и гащи.