Jason Krieger

Сайтът на Jason Krieger впечатлява с прекрасно портфолио от цифрови фотографии и най-вече с красивите се тапети за екран. Причината да го открия, бяха тематичните тапети, които създава за всеки месец от годината.

Докато се сме на вълна тапети – Pixelgirl Presents са увеличили колекцията си от тапети за iPhone, а в магазинът им (пълен инак с тинейджърски стоки) се е появил ето този приятен калъф за телефон.

Дневник, Капитал, Кариери и За Града за мобилни устройства

Призив: моля, пратете ми снимки на сайтовете във вашите мобилни телефони. Колкото повече снимки – толкова по-добри сайтове 😉

Капитал върху Motorola RAZR2 v8
Капитал върху Motorola RAZR2 v8.

Дневник върху Nintendo DS Lite
Дневник върху Nintendo DS Lite.

Дневник върху PSP
Дневник върху PSP.

Дневник върху Sony Ericsson p1i
Дневник върху Sony Ericsson p1i.

Споро ще извадим версия и за пералня 😉 Иначе текущите ги изпробвахме върху доста телефони, като би трябвало като посетите сътветния сайт – автоматично да бъдете пренасочени към мобилната му версия. Това важи и за версиите за iPhone, които са почти идентични с тези за мобилни устройства.

– Пълна информация за мобилните версии на сайтовете в сайта на Икономедиа;
– Домейните: dnevnik.bg, capital.bg, karieri.bg, zagrada.bg

В какво се превръщат… трафопостовете!

Как в какво? Много ясно, че в каквото си поискат. Гледай снимките надолу:


Приключенията започват с този пернат красавец, приютил компютърен клуб.


С оргомната си антена и специална набраздена обвивка, този сай-фай индивид обажда стилистика ала Междузвездни войни.


Изоставен е в едно училище, на произвола на децата-графомани.


Евтинка кръчма, която събира местните алкохолици. Предполагам ги намамва с ракийка за по 30 стотинки, която се разлива в пластмасови чашки. Класика.


Най-доброто от два свята. Както би казал Еленко.


Този модел си има специална приставка за скара. Пише, че пекат риба там.


Ток и лекарства.


Тук играта загрубява. Приятна симбиоза между едноетажен трафопост и двуетажно заведение. Забележете как са си оставили врата, за да ползват покрива на трафопоста като тераса.


Същото, но отпред.


О, кралю на тунингованите трафопостове – името ти е център „Тошимото“. Забежелете автентичните възрожденски елементи (керемиден покрив, гиздави комини), както и че сградата е около 3 пъти по голяма от оригиналната. Направо една градска вила.


Тошимото отпред. Красавец.

Най-забавното, е че всичко това най-вероятно се води като пристройка. Правиш пристройка, а след това надграждаш лека-полека. Без да се замисля, че всичко това изглежда супер безумно на фона на панелните блокове наоколо.