Шопска салата в Бистро Brasserie

Шопска салата в Бистро Brasserie

Ако си поръчате „шопска салата“ в бистро Brasserie получавате срязан на 3 домат, с краставица в срязаното. Сосът от печена чушка е малкото петно до домата. Предполагам това е някаква форма на шега към всеки, имащ лошия вкус да си поръча шопска салата, в това изтънчено заведение.

Калина в YouTube

Доста е странно да гледаш как детето ти расте по YouTube, но е и доста забавно. На видеото долу се вижда, че вече може да стои по корем доста дълго време и приритва сладко. Редакцията не носи отговорност за звуците, които възрастните издават около нея 😉

Само-контрол

КаладънОт 19-годишна възраст самоконтролът е сред основните ценности в ценностната ми система и личната ми философия. Всичко идва от Дюн, където който не може да се контролира е набеждаван за животно и не минава теста за човечност. Затова на самокотрол подлагам всичко – емоции, разговори, обич (даваш/убиваш). Преди време забелязах, че всеки две години (през пролетта) изживявам период на ужасна депресия и се чудех на какво се дължи. Май е заради самоконтрола.

Липсата на външно изражение на емоциите води до огромното им преживяване вътре в мен. Като огледало е. Колкото повече външна несигурност самоконтролирам, толкова повече вътрешна несигурност генерирам. Всичко това може да бъде управлявано доста дълго време (години), докато не дойде момента когато всичко трябва да излезе.

Когато това се случи не съм никак забавен.