Вегетарианската пица според пицария Джапето…

… е меко казано странна. И изглежда ето така:

Това е нещо като Маргарита и шопска салата в едно. Трябва ли да коментираме, че им отне близо час да я сковат?

16 коментара към “Вегетарианската пица според пицария Джапето…”

 1. Последния ми спомен от тази прилична като обстановка пицария е продължителен престой в тоалетната им, след едно безкрайно чакане 😉 Пицата им нещо радикално не ми понесе. Преди този инцидент бях чест клиент. След него я заобикалям от далече.

 2. 😯
  Не ми прилича на Маргарита, а на шопска салата- въобще. Най ми прилича на набързо недонарязани домати и краставици върху тесто, в чиято консистенция се забелязва наличие на царевица и грах. И ти го яде?! 😐

 3. бррррр, страхотия. Само малко сиренце трябваше да настържат за вид поне. Представяш ли са ако я бяха опекли заедно с доматите и крастаавиците?

 4. Този пай със зеленчуков микс (най-гнусното нещо за ядене продукт на модерното общество) изглежда доста зле. Странно ми е как заведенията си правят ебати бъркочите, пък после за всяка помия се намират достатъчно добри прасета…

  Бон апети

 5. кал, това наистина изглежда „кошмара на готвача“, поне от естетическа гледна точка. но, ако ти се пробва пица с пресни зеленчуци, която освен на вид и наистина да става за ядене, трябва да пробваш тънката маргарита с пресни домати и босилек в уго. ии ме светна 🙂

 6. Трябва да извикаш готвача и да го накараш да си изяде импровизираното творение. Следващия път ще помисли преди да сготви нещо подобно.

 7. Последният пут като бях в джепето (в Люлин), чакахме ~1час да ни обслужат, след което +45мин да сервират и като краен резулат…студена пица!
  Много странна формула, дори ексела неможе да извади при такова чудо студена пица :)))
  Ама, да се върна на темата, ако ми бяха сервирали и такава пица….е тогава щях не готвача, не управитела а незнам какво да викна 😀 (понеже, управитела ни се оплака на нас, след като ние го викнахме да зададем въпроса кога ще ни обслужат, ни каза човека, че нямат персонал и в детайли ни обясни колко трудно се намира персонал в днешно време)

  Та ако става дума за това джепе в Люлин, от персонала е проблема да знаеш :)))

 8. еми щом не ти харесва не яж стой гладен!!!тъпанар такъв!!! ти какво искаш това е пица все пак!!!мисли малко ако можеш!!!!или си сготви в вас по-хубава!!!!!

 9. @мина: да ме прощаваш, но това не е пица, а салата. Също така, съм си платил да ми приготвите храна, а вие сте ми донесли „нещо“. И понеже отношението ви към клиентите ви не ми харесва, както си личи от съобщението ти, просто ви предлагам да спрете да се мъчите и тихо да фалирате.

 10. ти май сънуваш!нищо общо с пицарията нямам но както и да е!!!!така като ги гледам се разрастват на бързи обороти и няма шанс да фалират скоро!!!що не се оплака на оправителя а се правиш на интересен тук в сайта?

Leave a Reply