Soulsmasher чукна 60

Soulsmasher

Героят ми Soulsmasher вече е 60-то ниво, а WOW успешно замени Lineage 2 в анти-стрес терапията ми. През последните два месеца към тази игра мигрираха доста приятели като Сергей, Пешо и Камен и общо взето може да поддържаме приятелството си и тук.

Аз все още съм сравнително начинаещ, но вече не съм чак толкова безопасен 🙂 Освен да развивам моя собствен герой, помагам и на приятелите ми, като минавам разни инстанси и куестове. Казват, че играта започвала на 70-то ниво, предполагам че след около месец и половина ще го видя това.

Гилдията ни е все още малка, но не е проблем да намериш сериозни играчи, с които да бродиш. А след 40-ти ниво, драстично намаляват глупаците от противниковия отбор (Съюзниците), които те дебнат, за да те убият. Напротив – вече няколко пъти ми се случи да си помагам с играчи от предполагаемия враг.

Специални благодарности на Cazaril и Palliar, които страшно много ми помогнаха да напредна.

3 коментара към “Soulsmasher чукна 60”

  1. И поради каква причина се отказа от lineage ако мога да попитам?

  2. Преносимият ми компютър от PC стана MAC, а L2 не върви на Мак. А и на сървъра, на който играех, бях постигнал всичко което искам – (Hirophant/Bishop). Там можеше след като станеш 76 lvl да изпълниш един много сложен куест и героя ти да има уменията на два героя. Та аз бях хибрид между най-добрия бъфър и най-добрия лечител.

  3. gz m8!

    и с epic mount си се уредил, браво

    сподели най-големия pyroblast крит сега :Р

Leave a Reply