Късмет

В WoW го обаждам алхимик. Събирам цветенца и след това ги варя и правя разни колби и отвари. За да се направи дадена отвара, преди това трябва да съм научил рецепта, по която да я варя. Когато правя отварата има много малък шанс да направя откритие (0,01%, за да сме по точни). Откритието се състои в това, че без да имам нужда от рецепта аз научавам да правя някаква нова отвара. И тук идва странното, въпреки че шансът да се направи откритие е направо нищожен, аз направих 3 открития в рамките на 4 дни.

Истинският късмет е че се случи с така наречения Transmute (превръщане на един обект в напълно друг). Transmute мога да правя само по веднъж на 22 часа (или там някъде), докато колби мога да варя посоянно. Тоест от 4 опита – 3 открития. Късмет нали?

Ето и снимки за доказателство

Discovery
Номер 1.

Discovery
Номер 2.

Discovery
Номер 3.

По принцип си падам малко късметлия, въпреки че в реалния живот никога не съм си намирал нещо особено ценно на земята. Но това си е за друга публикация.

3 коментара към “Късмет”

  1. Primal Water в ролята на заешката опашка (или която там част носеше късмет 😉

  2. Е т’ва е! Тия дни трябва да те засека че ми се въргалят 3 Arcane Crystal-a из торбите, да ми ги transmute-неш ако може :Р

  3. Аз пък доста често намирам пари на земята. 5-10лв. примерно. Когато бях на 15 години дори намерих цяла пачка от двесталевки (това беше преди инфлацията и деноминацията, но бих казала, че се равнява на около 1000 днешни лева). За съжаление тогава все още притежавах някакви морални устои и предадох парите. Убедена съм, че инстинският им собственик не си ги е получил, но какво да се прави… невинно детство 🙂

Leave a Reply