Игра: Big Bang Mini

Big Bang Mini

Този уикенд преоткрих Nintendo DS. Като за начало бях размазан на Mario Kart (от жена, която го пипва за първи път), но това беше повод да разгледам DS секцията на Gamespot. Така открих Big Bang Mini, която е нещо като еволюирал Space Invaders.

За разлика от Space Invaders, Big Bang Mini е много по-динамична и бърза. От една страна стреляте, като драскате по екрана на своя DS, от друга страна трябва да се пазите от тоновете ракети и куршуми, които са изстрелвани от вас. Трудността на играта нараства плавно, като всяка нова зона има различни правила. Изключително забавни са и така наречените „бонус нива“, които представляват разнообразни мини игри. За да добиете по-пълна представа прегледайте трейлъра на играта.

Препоръчвам на всеки, който иска просто да разцъка за 10-тина минути или пък е хванат в задръстване, чака среща или пък просто няма какво да прави.

+юсове
+ изключително проста
+ красива графика
+ страхотен геймплей
+ уникален интерфейс за управление
+ чудесна фонова музика

-инуси
– точката, която трябва да се пази е сравнително малка и се хваща трудно

2 коментара към “Игра: Big Bang Mini”

  1. Мога да ти препоръчам и elite beat agents, ако ти се цъка с „магическата пръчица“ и ти се слуша музика едновременно… в случай, че не си я открил преглеждайки геймспот.

Leave a Reply