Топ 6 на най-зловещите играчки около мен

Покрай Калина започнах да се заглеждам по бебешки играчки и се оказа, че някои от тях са… доста противоречиви. Ето един китен Топ 6 на най-зловещите играчки около мен.


Това е Бобърът Боби. Забележете огромните криви зъби, рунтавата козина, ниското чело и впечатляващия шкембак. Наднича от една плетена лампа, която като е включена го осветява зловещо.


Това е слонът-олигофрен. Или поне така му викам. Освен, че е кривоглед и с доста старомодна техно-рейв окраска, вместо ръце той има някакви уреди за мъчение. Сигурно е бил любимото животно по време на инквизицията.


Щъркелът набит на кол. Ако имате достатъчно мръсно подсъзнание, можете да си помислите, че някой е бръкнал в дупето на бедния щъркел. Но понеже не сте такива, предлагам да приемем по-хрисимата гледна точка, че щъркелът е набит на кол. Вижте колко красиво се стича кръвта му.


Аз виждам окървавена мечка, която е изяла някакъв нещастник, който гледа уплешено от нейния търбух. В началото си мислех, че мечката е бременна, но анализът показа, че човечето вътре няма мечешки черти.


Като си говорим за мечки. Това е свиреща, мечешка глава с кука. Куката е за да си я закачаш където искаш. При условие, че няма тяло е съвсем нормално погледът й да е леко разфокусиран.


Обесените хипопотами напомнят на онази сцена от 300, в която спартанците попаднаха на опожареното от персийци село. На фона на забавна мелодийка обесените хипопотами се въртят, а Калина ги налага с ръчички. Ужас!

10 коментара към “Топ 6 на най-зловещите играчки около мен”

 1. първо се ужасих от бобъра.. бобрите са зли! но после се търкалях от смях.. слонът е баси пича – имах подобен лос. обесените хипопотами са мистерия..

 2. За капак на ужаса може да и пеете и потресаващата „детска песничка“, която един мой колега откри наскоро.

  Иначе, сеиозно, на мен играчките не ми изглеждат, чак толкова зловещи 🙂
  (освен бобъра, в него наистина има нещо нередно…)

 3. човече, целият ми офис се оглася от весели ревове и кикот

  супер статия 🙂

 4. ей, владе, целуфки на теб и на семейството и благодаря, че ме разсмя почти до сълзи!
  страхотно въображение!

 5. Az pyk bih iskal da vidq snimka na bobyra pri svetnata lampa :). Nai-malko ne me e strah ot me4e6kata glava ( razbrahte li go tva izre4enie 😛 ). sled tova e bobyra – vqrno toi e zlove6t, no pyk bobrite sa mili i s golemi o4i – taka 4e, da, ne se syglasqvam s mnenieto ti za bobrite vpetkov :). 4akam si go osveten!

 6. Не са само играчките. Вгледайте се в „Лека нощ, деца“. Там понякога се появяват такива уроди, че ако бях дете, цяла нощ нямаше да мога да заспя.

 7. Леле човече умирам от смях. До сега не се бях замислял да погледна от тая страна на играчките, доста добро въобръжение 😀

 8. Този бобър изглежда да е създаден по подобие на онзи гризач от Dramatic Look видеото дето кръстосва тубите.

 9. Аз пък съм против бобъра да се казва Боби. по му отива нещо като Грую или Хараламби (с лампата би си паснало) 😉

Leave a Reply