Government.bg е провал

Нежеланието на системните администратори на сайта на правителството (government.bg) да допуснат търсачките да го индексират си е пълен провал. Какво толкова крият?

[via yovko]

10 коментара към “Government.bg е провал”

 1. @supudo:

  За дебилщина… Заслужават да излязат на първо място… 😉

 2. Ето как ги виждам аз нещата. Почваме наред.

  Провал е готово. Следва корупция.

  След това ше решим.

  ’97ма имаше своите улични барикади. ’09та ще има своите Виртуални барикади

 3. Защо правите глупости и искате да заклеймите нещо върху инстиуция. По скоро рушите имижда на България (ако изобщо иам такъв), от колкото да направите нещо на правителството. Тях муха ги ухапала. Най-много да създадете проблеми на съвестните системни администратори, които си изкарват прехраната с честен труд.

  В момента е така:
  [quote=http://www.government.bg/robots.txt]
  User-Agent: *
  Disallow:
  [/quote]

 4. @Марин – добре тогава. Ако не сме доволни от една институция, която ние сме избрали, мисля че е съвсем в реда на нещата да им го кажем. По какъвто законен начин намерим за добре. Уверявам те, че системните администратори са нямали никакви проблеми поради факта, че след акцията с провала сайта на правителството е българския сайт с най-висок пейдж ранг в Google. Kоето значи, че те ще получат още повече трафик и мнението на правителството ще достига до повече хора.

  Това, че те са променили файлчето, което спираше индексирането – значи че нещо се е променило и само ме окуражава да държа този ми пост непроменен.

 5. Мога да кажа, че звучиш правдоподобно.

  Днес бях в Народното събрание. Може би защото бяха в почивка преди вота на недоверие, много хора липсваха. Другите, които бяха там си четяха вестник или ни обсъждаха нас или решаваха судоку, докато тях колега обясняваше проектозакон за възнагражденията по майчинств, за майките студенти и тези с близнаци.
  Знам ли… може и с погрешно впечатление да съм останал, но мисля че правитеството е най-малкия проблем. По-скоро парламентарния състав, който по-късно се съставя правителство.

 6. @Марин – не мисля, че си с погрешно впечатление. Това са дефектите на избирателната система и факта, че се гласува за бранд (политическа партия), а не за личност(мажоритарно). В крайна сметка, ние избираме някакви хора, които избират други хора, като между тях няма особена разлика. БСП води изключително дясна политика, докато десните партии в момента говорят или ляво или популистки. Главата – голу, краката – горе 🙂

Leave a Reply