Милички, вие си заминавате

– Над 24 часа на седмица WOW. ЕТА: Сега!

– Семейството от двама. ЕТА: 35 дни;

– Кофти дрехите. ЕТА: 90 дни;

– Старата заплата. ЕТА: 70 дни;

– Грозните и стари пазари.дневник. ЕТА: 14 дни;

– Нездравословната храна. ЕТА: Сега!

– 40 килограма ненужна плът. ЕТА: 180 дни.

– Да си им приятел по подразбиране. ЕТА: 180 дни.

– Брадата. ЕТА: 120 дни

– Животът без плуване и фитнес. ЕТА: готово!

23 коментара към “Милички, вие си заминавате”

 1. като го обявиш публично, после трябва да спазваш обещанието и да ни държиш в течение за прогреса…нали така? 🙂

 2. The estimated time of arrival or ETA is a measure of when a vehicle, aircraft, cargo, emergency service or computer file is expected to arrive at a certain place. One of the more common uses is in public transportation where the movements of trains, buses, airplanes and the like can be used to generate estimated times of arrival depending on either a static timetable or through measurements on traffic intensity. In this respect, the phrase or its abbreviation is often paired with its complement, „estimated time of departure“ or „ETD“, to indicate the expected start time of a particular journey.

 3. Утре ще блогна как се ползва Гугъл и тогава направо ще забогатееш 😉

 4. Това е един от добрите начини за self improvement i self motivation. Доказах го на себе си, като спрях цигарите. Пиша за това в специална страница и ми помага!

 5. Преди утрешния цялостен курс, превю от мен за Гугъл – define:ETA (или каквото там друго) обикновено обяснява нещата добре.

  Иначе радикалните решения обикновено са добри.

 6. Благодаря ще го очаквам с нетърпение, защото забогатяването със 100% адреналин нещо не стана, а 100% анфетамин не е за мене. А и винаги има какво да научи човек.

 7. – Да си им приятел по подразбиране. ЕТА: 180 дни.

  че то това е най-лесното, май…

 8. А брадата защо е чак за след 4 месеца, ще чакаш да се стопли времето ли ? :)))

 9. Браво за храната, плуването и фитнеса!

 10. Голямата сестра ви наблюдава…. 🙂

 11. Аз още като видях заглавието разбрах едно, а после като зачетох списъка разбрах друго и накрая съвсем се обърках… Защо EТА, бе Владо?!? ETD, не ETA… Или викаш що не, така звучи по-„дзен“ 😉

  Бая неща са ти се наредили, а и като гледам, май 35-те дни ще са това, което може да ти даде външен коректив на списъка, дори и да не искаш на моменти. (Аз от личния ми опит, от седем месеца не мога да се уговоря да се видя с някои приятели, камо ли да отслабна примерно… но при теб може да си е друго;)

 12. хехе, аз какво ти казах за заплатата 🙂

  м/у другото, не знаех, че си толкова дебел…

 13. @Longanlon – това е планирано преди 6 месеца 🙂 Не съм имал разговор за това 😉

 14. хмм, явно бая промени има – владо го помня кат фиданка при последната ни среща 🙂

 15. @Pro – брей, вярно че от много време не сме се виждали 🙂 Може да направим една опознавателна.

 16. За пазари.дневник – сайтът е полезен и го посещавам всеки ден по няколко пъти (от работа), но щом ще правите подобрения, нека и аз си дам „порчъката“ ако не е много късно =)
  + Ето тук например ако може a) да бъде в реално време и б) да пише в скоби кои сделки са през COBOS. За момента човек трябва да ползва едновременно модула на инвестор и пазари.дневник, и да сравнява по час на сделката, за да види кое е през кобос и към кой инвестиционен посредник е кобоса, за да му се изясни картинката. Браво на пазари.дневник, че пише кое е ИП-то, но ако може в скоби да пише когато е COBOS към въпросното ИП (ще е полезно и ще доведе много трафик, гаранция =)
  + ако има модул като при тези момчета, с информация, която да е вярно въведена и актуализирана веднага при излизане на нови отчети, ще е много добре!
  + по принцип не съм фен на техническия анализ, но признавам, че е нещо, с което всеки трябва да се съобразява, по простата причина, че има много други, които вярват в него, за това би било добре да има модул като този тук (поне с такова бокатство от показатели, от които да може да се избира), но ще е още по-добре ако не е Java, а Flash, като чартовете на Bloomberg

  дано не съм много закъснял 🙂

 17. Въпросният модул на Инвестор, към който не съм посочил верния линк, е на този адрес. В комбинация с пазари.дневник е по-силно 🙂

Leave a Reply